Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Årets hälsobloggare- Swedish health awards 2017

  11 september 2017

  JIPPII!!!  Vi är nominerade till Årets Hälsobloggare i Swedish Health Awards 2017.
  Det känns såå härligt att det märks att vi lägger ner tid och energi för det vi brinner för. Det som motiverar oss att fortsätta blogga är när vi känner stöd och pepp från ER våra kära läsare. Vi skulle bli hur glada som helst om ni tycker vi är värdiga vinnare i denna tävling och väljer att rösta på oss, isåfall gör ni det HÄR.

  I bloggen har vi hittills visat bilder på vår mat samt delat våra hälsosamma recept. Nästa steg är att visa mer om oss själva och vad vi tänker och tycker samt väva in våra kunskaper kring hälsa och träning här i bloggen, följ med på vår resa!

  Jenny Westman och Linnea Eriksson

  Swedish health awards
  MASSA MASSA KRAMAR TILL ER!

  Rösta på oss här: Supermatsbloggen med Jenny och Linnea

  Annons

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar