Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Avokadoros

  20 april 2017

  Ni har väl inte missat alla härliga bilder på avokadorosen som cirkulerar på instagram och andra sociala medier. Det är inte så svårt som det ser ut, det enda du behöver är en kniv och en mogen avokado.

  Annons

  Här nedan kommer tre bilder med beskrivande text som visar hur du gör din egna avokadoros 🙂


  1. Dela avokadon på mitten, ta ur kärnan och ta av skalet. Skär sedan avokadon i tunna skivor, se till att skivorna håller ihop.

  2. Dra försiktigt ut skivorna på en lång rad genom att klämma försiktigt med fingrarna, skivorna ska ligga omlott. Ju längre du drar ut avokadon desto lättare blir det att rulla ihop.


  3. Fortsätt rulla ihop en ros, och voilá, bra jobbat!

  /Jenny

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar