Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Examensfrukost med smoothiebowl och charkisar

  4 mars 2017

  Vi måste ju dela med oss av vår examensfrukost!!
  Vi träffades för första gången på högskolan i Gävle och föll pladask för varandra, som kompisar då förstås ;). Vi utbytte massa tankar, ideér, drömmar, mål och allt däremellan och kände att vi måste starta något.

  Annons

  Vi startade bloggen och nu 3,5 år senare är vi här, bloggare på en av Sveriges största hälsotidningar, färdiga hälsopedagoger och personliga tränare, Weee!! För ett år sedan startade vi även vårt företag Superfood Sweden och har efter det haft föreläsningar och workshops inom kost och hälsa. I slutet på Mars åker vi även iväg på träningsresa och kommer även där prata supermat samt bjuda på massa goda och hälsosamma saker! Vi är så taggade på framtiden och alla våra drömmar och planer!

  Smoothiebowl
  Bananplättar
  Hälsodrink med spirulina och maca
  Gurk- och melonsallad med lime, basilika och kakaonibs
  Glutenfritt bröd

  Massa kramar från oss!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar