Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Kiwibäret Nergi

  21 augusti 2016

  Har ni hört att det snart kommer ett nytt superbär till Sverige? I september har vi ännu ett bär som vi kan toppa våra sallader eller efterrätter med, eller kanske bara äta som snacks?  Vi älskar att prova nya saker,  speciellt när det kommer till mat, frukt eller bär, inspirationen  kommer lixom som ett brev på posen.  

  nergi-kiwibäret-kiwi

  ”Kiwibäret har fått en välförtjänt status som superbär och matchar väl den aktuella hälsotrenden i Sverige. Sprängfyllt med vitaminer och mineraler kommer bäret det att finnas i utvalda butiker från och med september månad”

  Läs mer om vad bäret kommer ifrån och alla dess vitaminer och mineraler på Måbra‘s sida

  /Jenny

   

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar