Annons
Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram!

Annons

Raw Chokladkaka

25 augusti 2016

Här är den, den fantasitska lilla chokladkakan som jag slängde ihop med de ingredienser som gömde sig i skafferiet hemma i Dalarna. Jag och familjen åt den tillsammans med vispad grädde och jordgubbar 🙂raw chokladkaka-recept-nyttigtfika rawchokladkaka-kladdkaka

Botten 
Ingredienser
1 dl hasselnötter
1 dl jordnötter
10 dadlar
2 msk kakao
1 msk kokosolja
2 msk vatten

Annons

Gör såhär
Mixa ihop samtliga ingredienser till en massa och tryck sedan ut den i en form. Låt stå i frysen medan du förbereder överdelen.

Toppen
Ingredienser
1 avokado
2 msk honung
2 msk kakao
1 msk kokosolja
en nypa vaniljpulver

Gör såhär
Mixa alla ingredienser till en smet, bred sedan ut smeten på chokladkakan och låt stå i frysen ett tag till. Skär i bitar och servera.

 

/Jenny

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://supermat.mabra.com/wraps-med-kyckling-quinoa-och-gurkmeja/