Annons
Annons

3 röror som passar utmärkt till marinerad kyckling


Hej! Här tänkte jag dela med mig av 3 röror som passar utmärkt till min saftiga marinerade kyckling! Åhh, alltså den här kycklingen, jaa den är så himla god helt enkelt! Jag gör faktiskt nästan aldrig kyckling utan marinad, det blir helt enkelt så mycket godare att marinera och låta det gosa till sin innan tillagningen! Här har jag listat tre röror som jag tycker passar så bra tillsammans med den här kycklingen! Varsågoda mina vänner! 😀 Först kycklingen

Annons


Recept på marinaden och tillagningen hittar du här: Marinerad kyckling

tzatziki äpple och päron
Nr 1 är Äpple- och pärontzatziki. Den här enkla och superfräscha röran blir verkligen asgod tillsammans med kyckling!

Salsa med avokado och tomat
Nr 2 är Salsa med avokado, tomat och basilika. Åhh, den här är riktigt fräsch! Ni vet när man har känslan av att äta nått så gott men ändå nyttigt och fräscht, OH YES, Här är den!

Paprikadressing med chili

Nr 3 är Paprikadressing med chili. Gillar man lite hetta i måltiden så är denna perfekt! Både smakrik och färgstark, mm mums! Om man inte vill ha så superstark så börja med hälften av chilin.

/Linnea 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar