Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Bärsmoothie med raw kakaopulver

  1 juni 2017

  Mmm mums! Att starta dagen med en bärsmoothie och en algdrink är verkligen toppen, det känns bra både för kropp och knopp. Många av våra smoothie recept lixom denna toppar vi med de fantastiska supermats pulvret baobab, det ger en frisk och söt-syrlig smak.

  Annons

  Läs mer om Baobab i vårt supermats lexikon. Den gröna drinken på bilden består endast av vatten och spirulina, men passa på att spana in min och Jennys hälsodrink med spirulina, maca och färsk ingefära!

  Smoothie med bar och supermat Vildabar smoothie
  Ingredienser 
  4 stora matskedar bär (blanda blåbär, hallon och björnbär)
  2 dl mandelmjölk
  1 liten banan
  1 msk riven kokos
  1 tsk baobab pulver
  0,5 tsk raw kakao
  1 krm vanlijpulver

  Gör såhär
  Mixa ihop samtliga ingredienser och häll upp i ett glas eller flaska. Toppa med en kvist av mynta eller citronmeliss. Jag hade tinade bär men det funkar såklart lika bra med frysta.

  /Linnea

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar