Inlägget innehåller reklamlänkar för bodystore

Dadlar med lakritspulver


Om det är något ”godis” jag värderar högt så är det lakrits! Jag letar hela tiden efter nya, goda och nyttiga recept med lakrits och jag fullkomligt ääälkar kung markattas lakritspulver som gör det möjligt att äta lakrits på ett gott och hälsosamt sätt. Gör dina egna LAKRITS DADLAR, det låter och kanske inte ser så mycket ut för världen men dem är sjukt goda! Jag har testat mig fram med olika lakritspulver, färska eller torkade dadlar, med eller utan kokosolja, och jag har kommit fram till att jag tycker det är godast att använda torkade dadlar som jag masserar i kokosolja innan jag rullar dem i lakritspulver. Lakritspulvret fastnar såklart utan olja på färska dadlar eller på kladdiga tordade dadlar med jag tycker det blir godast att göra här:lakrits dadlardadlar med lakritspulverdadlar lakritspulver

Ingredienser
lakritspulver
kokosolja
torkade dadlar

Gör såhär
1. Dela dadlarna i mitten
2. massera dem i kokosolja
3. Rulla i lakritspulver
4. NJUUT!

/Jenny

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar