Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

En helg i Falun- smoothiebowl frukost


Hej på er! Hoppas ni mår bra 🙂 Igår kom jag (Linnea) till Falun för att hälsa på min kära pingla! <3 Vi har bestämt nu att vi ska försöka ses var 3:e helg, förut var det ungefär en gång i månaden men vi känner att det är för sällan då vi har så mycket som vi vill göra plus att vi har ju bestämt att vi ska börja vlogga en del så lär vi ju ha lite JenkaLelle-tid för att få ihop allt, så roligt! 😀 Igår satt vi mest och snacka, åt mat och sen läste jag för Jenny ur boken Omgiven av idioter, läs den!! Sjukt intressant. Det är förövrigt standard att jag läser en bok och får sedan läsa eller berätta det mest intressanta för Jenny för hon vill inte läsa hela boken, hahaa! Imorse gjorde vi smoothiebowl, jag, Jenny och Skrållan såklart, vi försökte även ta en fin bild på alla oss, hahaa!

smoothiebowl med banan
Smoothiebowl med banan, hallon, blåbär och baobabpulver! Busenkel och så god, toppad med krämig jordnötssmör och massa annat gott. Vi sa det när vi käka frulle idag att vi har mest bäriga smoothies på bloggen just för att vi tycker de är godast men vi ska ta och utöka med lite med grönsakssmoothies också!

Jenny och Linnea Supermat
Det här med att hålla i en katt som är som en apa och en skål! 😀

Jenny och Linnea äter smoothie
okej, hejdå kissemiss för ett tag. Här är vi! 🙂

smoothiebowl med banan och bär
Kika in vår kategori Smoothie och Drinkar för mer inspo! 🙂 Kom ihåg att följa var storie på Instagram. Vi hörs imorgon. Kram på er!

/Linnea 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar