INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR BODYSTORE och mat.se

Frukostbuffé med hembakt bröd och smoothies


Heej, förra veckan hade jag (Linnea) besök av Hanna och Amanda, två av mina underbara barndomskompisar. Det var verkligen såå mysigt och länge sedan vi tre hade egen tid med sleep over och grejer. Det är ju så mysigt, älskar när kompisar sover över och man är med vandra hela dygnet:D Hannas lilla bebis, Ebbe, var också med men han är så snäll och medgörlig så det var bara mysigt <3

De kom hit torsdag morgon och då hade jag dukat upp en mysig Cava-frukost till mina fina pinglor, hehe, sen rörde vi oss in mot stan och strosade omkring. Det blev ett besök på Bougerian med lite tapas och sedan käkade vi middag på The Market på Scandic Continental, supergott och fräscht! <3 På fredag efter lunch åkte dom hem igen så det blev en liten snabbvisit den här gången! Längtar redan till nästa gång!

Nu är ju inte min och Jennys blogg någon blogg där vi pratar så mycket om alkohol men jag tänker att jag gör ett undantag nu när jag ändå skrev att vi hade Cava-frukost, tänker att detta skulle kunna vara av intresse för några av er. När jag köper Cava så köper jag alltid ekologisk och Brut Nature. Brut = torr och Nature= inget tillsatt socker. Det fick jag lära mig på en Vin och Cava provning i Barcelona. Så bra tycker jag! 😀

Frukost supermat

Detta innehöll vår frukost:

  • Hembakt bröd känns ju som en givet kort när man ska bjuda på frulle, eller hur? Jag gjorde detta: Ett bröd som är för bra för att vara sant
  • Fröknäcke hade jag också, hann tyvärr inte baka eget så det fick bli köpt men kika in detta recept: Fröknäcke
  • Pålägg på brödet hade vi bregott, färskost, rökt kalkon, gurka och itigos goda soltorkade körsbärstomater. Helt UNDERBARA, jag verkligen älskar dem!
  • Smoothie är också rätt givet, i den här rosa fina hade jag banan, hallon, ingefära, havremjölk och baobab
  • Topping på smoothie blev jordnötssmör (hemmagjort) (köpt), hallon, chiapudding, kakaonibs och mynta
  • Oliver, vattenmelon och jordgubbar fick också vara med på ett hörn
  • Just ja, vi hade ägg också men dom var så bökiga att skala och blev så ful så dom platsade inte på bild haha. Så kan de va!

/Linnea

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar