Annons
Annons

GRATTIS JENNY!!


YEYYY idag fyller Jenny år!! GRATTIS TILL VÄLDENS BÄSTA <3 Tänk att vi båda nu är 27, wee värsta vuxna ju! Vi var bara 23 år när det sa kompis-klick på första lektionen på Högskolan i Gävle. Shit, vad vi har gjort grejer sen dess. Hade någon sagt till mig innan jag började högskolan att jag skulle få en helt ny bästis och uppleva allt vi upplevt tillsammans hade jag nog inte trott den människan.

Annons

Jenny har någon förmåga att plocka fram min jävlar-anamma-modiga-sida och helt plötsligt känns vad som helst möjligt, bara man vill det tillräckligt mycket! Vare sig det är tillsammans med Jenny eller på egen hand så inspirerar hon mig till att göra det jag vill även fast det kanske är lite läskigt och man inte har 100% koll på allt. Det mesta löser sig ändå efter vägen och det är en av många saker hon lärt mig. Att slappna av och passa på att njuta även fast man inte vet exakt hur vägen ser ut!

Jenny skrev i sitt grattisnilägg till mig att det aldrig är en lugn stund med mig och nä, haha det är det inte med henne heller.. eller ja förutom när hon är trött och ska sova. Då lägger hon sitt lilla huvud på kudden och somnar?!?!?! What?? Hur fan är det möjligt, en annan ligger i minst en halvtimme för att ens försöka få ner pulsen hahaha. Ja, ni hör ju, en egenskap jag uppenbart är väldigt avundsjuk på.

Försök att läsa en bok i Jennys sällskap, är hon uttråkad eller bara vill prata så slutar det alltid med att du efter några sidor av boken får berätta vad som hänt, så hon också ska hänga med, eller så kommer frågor som ”Blir man mätt som vegan?” ”Hur många olika sorters grönkål finns det?” eller ”Vart ska dom där fåglarna flyga?” .. hahaha:D men det bästa är att då kan man bara säga ”Aa, dom blir mätta”, ”Det finns minst 100 olika sorter” och ”Dom ska bara sätta sig på kullen där borta” hahah och sen är hon nöjd, för hon fick ju ett svar! Så nej, igen lugn stund med Jenny heller 😀 och tur är väl det för shit vad långtråkigt det hade blivit annars! 😀
Frukost supermat

Om vi hade var under samma tak idag så skulle jag ha överraskat dig med en frukostbuffé imorse och nu på kvällen bjudit dig på en krämig och perfekt golden milk, mycket kanel och lagomt mycket gurkmeja! och eftersom det är din födelsedag så har vi självklart lite mörk choklad till som vi kan doppa i teet! <3

Grattis igen min dalaprinsessa, jag är så glad att du finns i mitt liv och bidrar med skratt, glädje och pepp till tusen! <3<3<3 Längtar till vår nästa resa tillsammans!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar