inlägget innehåller reklamlänkar för lagerhouse och bodystore

Hälsosmoothie med rödbeta, ingefära och lakritspulver


En typisk Jenny-frukost den mörka tiden av året är gröt och ägg, när jag möts av solen vid frukostbordet byter jag ut den varma gröten mot färgglada smoothies! En gång i veckan ungefär brukar jag juicea massa grönsaker så jag kan använda de och späda ut mina smoothies med (grönsaksköttet gör jag biffar på). Perfekt att ha en flaska hemgjord juice i kylen. I söndags gjorde jag en laddning ingefärajuice, rödbetsjuice och äppeljuice, så gott! Testade att blanda i lakritspulver i min röbetssmoothie och det blev faktiskt väldigt gott 😀

smoothie juice rödbeta ingefära

Jag älskar mina nya sugrör i rostfritt stål, hur snygga är dem inte? Spana in dem HÄR

smoothie juice rödbeta

Här har jag toppat med 2 favoriter: kakaonibs (klick) och chiafrön (klick), mums!

smoothie juice äpple rödbeta

Ingredienser
1 dl hemgjord äppeljuice
1 dl rödbeta- och ingefärajuice
0,5 avokado
1 rejäl näve bladspenat
1 msk citron
2 tsk chiafrön
1 tsk lakrits pulver

Gör såhär
Mixa samman alla ingredienser och toppa med kakaonibs och citronmeliss.


/Jenny

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar