Annons
Annons

Häng med oss på Insta-stories!


Helt sjukt att jag och Jenny inte träffats på hela sommaren!!! Kan ni tänka er att jag haft en hel sommar utan Jenny-dos? Inte okej! Men nästa helg, äntligen! 😀 Då kommer Jenny (från Falun) till Stockholm för att hälsa på och vi har massa roliga saker på agendan! Då vi båda gjort ett aktivt val att gå ner i tid på våra befintliga jobb för att satsa mer på bloggen och vårt eget företag så har vi bland annat lite mål och framtidsplaner att fastställa. SÅÅÅ roligt! Scrolla ner för att läsa mer om våra planer nästa helg!

Annons


Träningsresa till Playitas

Den 12-19 sep åker vi iväg på träningsresa till Playitas, Fuerteventura för andra gången tillsammans så givetvis kommer helgen bestå av massa förberedelser och pepp inför det. Vi kommer under resan både hålla i träningspass och föreläsningar om kost samt superfood-mingel där deltagarna får testa superfoods och ställa alla möjliga frågor om varför vi gillar det!

Hormoner

På söndagen ska vi på en kurs om hormoner och kvinnors hälsa, det ska bli superspännande. Det är en kvinna som heter Marianne Arnström som håller i den och där kommer hon bland annat prata om vad hormonell obalans gör med människokroppen och vilka naturliga alternativ som finns för att återställa kroppen till sin naturliga hormonella balans. Kanske är det någon av er som ska dit? 🙂 Om inte, så läs mer på hennes hemsida och boka in er så syns vi där 😀 –> Hormoner och kvinnors hälsa

Boostboken

Vi har länge pratat om att vi ska göra en BOOST-bok till oss själva. För att vi inte ska glömma allt roligt vi har gjort sedan vi träffades och startade bloggen och företaget så ska vi skapa en BOOST-bok. Bilder, kommentarer, flest like:ade bilder, tidningsurklipp mm ska in i boken för att påminna oss om vår resa och allt roligt vi hittills gjort tillsammans som anknyter till våra drömmar och vårt företag. Boken kan vi sedan kika i då man behöver lite pepp och boost i vardagen. Gör en BOOST-bok du med, in med allt positivt och fantastiskt du varit med om och låt boken göra dig hur glad som helst!

Insta-stories

Helgen kommer dessutom att bestå av möten med fantastiska människor för att bolla idéer om framtida samarbeten! Vi kommer låta er följa med oss hela helgen genom Insta-stories så om ni inte följer oss på Instagram, gör det nu! @superfoodsweden. För att sedan kika på Insta-stories så klickar man på profilbilden!

Superfoodsweden instagram blogg

STOR KRAM Till Er!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar