Annons
Annons

Hur lärde ni känna varandra?


Hej! Nu har vi landat i Sverige och kommit hem till vardagen, innan vi gör en summering av resan är det dags för veckans fråga 😀 Idag lyder den: Hur lärde ni känna varandra?

Linnea– Första gången jag såg Jenny var när jag klev in i klassrummet på högskolan i Gävle och skulle gå på den första föreläsningen på Hälsopedagogsprogrammet. Lite pirrig och förväntansfull i kroppen skannade jag av klassrummet, tittade på alla människor och kom snabbt fram till att Jenny såg snygg och trevlig ut, jag sätter mig bredvid henne!

Jenny- Ni vet när det bara säger kompis-klick med en person? Så var det för oss och sen när Linnea bjuder mig på tuggummi mitt i föreläsningen då visste jag att det där, de är min tjej det! Det roliga var också att vi satt och snacka under hela förmiddagen och kom på efteråt att vi inte ens sagt vad vi heter, haha.

Vi lärde känna varandra väldigt fort och märkte tidigt att vi hade liknande visioner om vad vi vill jobba med och vad vi tycker är viktigt i livet. Det bara sprudlade massa olika idéer kring jobb och framtid, vi kände att vi måste göra något bra och roligt tillsammans. I den vevan under den första terminen startade vi bloggen. Vi satt i datorsalen i källarn på högskolan och startade upp bloggen och skulle skriva vårt allra första blogginlägg. Hur gör man? Undrade vi båda haha. Okej, men någon form av ”välkommen till vår blogg, det här är vi-inlägg” borde väl vara bra. Vi kom då fram till att vi båda har spelat innebandy och växt upp med en katt som heter Lina, haha. Hur sjukt? Vem döper ens en katt till Lina? Idag får vi höra att vi är som ett gammalt par, behöver bara kolla på varandra för att veta vad den andra menar, ett bra team helt enkelt ;D

Annons

Förutom en fantastisk vänskap med helt underbara och roliga stunder tillsammans så har denna resa hittills resulterat i examen i hälsopedagogik, PT-utbildning, en blogg och sociala medier som växer så det knakar, eget företag samt jobbresor som tränings-instruktörer och föreläsare. Vi kommer nu fortsätta i samma riktning med ännu större mål och visioner om framtiden! Tjoohooo :D:D

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar