ANNONSAMMARBETE MED HUSK

Husk – Mage i balans


Jenny och Linnea supermat husk

Repetition av produkterna

Husk Classic (Grön förpackning)
Husk classic finns både i kapslar & pulver och innehåller 100% psyliumfröskal. Psylliumfröskal innehåller en stor del kostfiber som är skonsamma mot magen. Psylliumfröskal är rika på lösliga fibrer och absorberar vätska, sväller och bildar en gel.

Husk med mjölksyrabakterier (Blå förpackning)
Husk med mjölksyrabakterier finns i både pulver i storpack och pulver i smidiga portionspåsar och är en kombination av psylliumfröskal, mjölksyrabakterier och inulin. Mjölksyrabakterier är tarmens goda bakterier och inulin ökar tillväxten av de goda bakterierna som redan finns i tarmen.

Vad passar just dig?
Vid akuta problem kan Husk Classic som enbart bildar en gel i tarmen vara tillräckligt för att återskapa balans. Hos vissa människor kan magproblem och problem med obalans såsom ibland lös och ibland hård mage vara långsiktiga. I dessa fall kan Husk med mjölksyrabakterier vara att föredra. Båda produkterna bidrar till att avföringen får ökad volym och därmed lättare tarmtömning.Produkterna kan ge effekt redan efter 3 dagar!

Hur använder du husk?
Eftersom både Husk classic och Husk med mjölksyrebakterier säljs i pulverform kan du förutom att blanda det med vatten även blanda dem i smoothies och juicer. Pulvret har en naturlig smak och gör smoothien och juicen lite tjockare, gott och skonsamt för magen!

supermat mage huks

För en vecka sedan gick planet från Arlanda till Fuertuventura för att ha en helt underbar jobbvecka. Som vi nämnde i tidigare inlägg är det oftast när vi reser som vi får problem med magen. Vi tog Husk Classic (grön) i förebyggande syfte två dagar innan vi skulle resa iväg. Då planet gick i relativt bra tid så behövde vi inte kliva upp mitt i natten utan vi kunde faktiskt äta frukost och gå på toaletten hemma, haha. Magen har alltså varit i någorlunda i balans under resan, Woho!

samarbete husk superfoodsweden

BAJS!

Bajs kan vara ett väldigt känsligt ämne fast det är bland de mest naturliga hos alla individer! Vid en viss ålder händer någonting och de flesta blir väldigt obekväma att prata om bajs men det är faktiskt så att bajset kan säga en hel del om hur vi mår. En bra mage och tarm kräver regelbundna toalettbesök där du tömmer tarmen ordentligt. Försök att hitta din rutin, kanske är det direkt på morgon eller efter frukost?

Ett bra bajs ska vara

  • Ljusbrun korv som inte luktar speciellt mycket
  • Korven är fast med jämn yta och flyter i toaletten
  • Korven glider ut på lätt på bara några sekunder
  • Tarmen ska kännas helt tömd efter besöket

mage i balans supermat

Ett dåligt bajs

Bajs som luktar illa är grötigt, löst, färglöst eller är som hårda små kulor är alltså inte en normal avföring.

  • Om bajset luktar illa har det bildas gaser i tarmen som gör att det luktar
  • Om bajset är löst kan det bero på olika saker som stress, dålig kost eller tarmsjukdomar
  • Om bajset är hårt kan det vara förstoppning som kan beror på olika saker men bla stilla sittande, dålig kost och oregelbundna toalettbesök
  • Om bajset inte är brunt kan det bero på en förändring i kroppen, magen kanske inte fungerar som den ska. Detta bör kollas upp!

/Jenny & Linnea

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar