Annons
Annons

Internationella pannkaksdagen på fettisdagen


Internationella pannkaksdagen inträffar alltså på fettisdagen. Ja ni hör ju, det är så många temadagar så ibland får en välja eller fira två samtidigt 😀 Vad föredrar du, pannkaka eller semla? Vi har ju några favoriter på glutenfria semlor och pannkakor som vi vill dela med oss av just idag, först ut är pannkakorna ;D Enyoy!

Annons


Jajjemen, dessa glutenfria pannkakor är superenka att göra, inte dem näringsrikaste på listan så se till att toppa dem med massa goda bär, perfekt till eftermiddagsfikat!


Vill du ha en blanding av pannkaka och bakelse kan du testa pannkaksmuffins så söta och goda!

Gluten och mejerifri ugnspannkaka
Eller kanske en glutenfri ugnspannkaka med äpple?   Mums!


Ljuvligt goda mandelpannkakor, som också är fri från mejeri!


Eller föredrar du lite tjockare pannakor? Isåfall kan du spana in dessa chiaplättar med valnöt och kardemumma!


Känner du att du inte orkar fixa någonting kan du enkelt falla tillbaka till den gamla trenden, bananplättar på endast ägg och banan!

semlor recept kokosgrädde nyttigtfika
För dig som vill avnjuta en semla utan gluten och raffinerat socker kan se hit, här har vi goda minisemlor som jag har gjort i muffinsformar!


Eller vill du bara mixa ihop alla ingredienser och hälla i en form? Då ska du absolut testa att göra en semmelkladdkaka, vad jag minns är den suupergod! Ska själv baka den tillsammans med barnen på glimma idag, uppdaterar er på instagram om jag fortfarande tycker att den är lika god nu som då 😀

Mejerifri semmeldrink
..Och sist men inte minst så har vi ju en mejerifri semmeldrink, så god!

Hoppas du hittar din favorit! 🙂

/Kram Jenny

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar