Inlägger innehåller reklamlänkar från lagerhouse

Isglass med mango och passionsfrukt


Ni vet vid det här lagret att jag fullkomligt älskar mango och mangoglass, den här gången tog jag det som blev över från min vanliga mangoglass och stoppade det i glassformar och sedan in i frysen. Jäklar, mums, himmelsk, dra på trissor, hittar inte ord men kan säga att detta var den absolut godaste isglassen jag någonsin ätit! Och det bästa av allt är att den endast innehåller mango och lite passionsfrukt.

mango glass

Här hittar ni mina glassformar, köpte dem förra sommaren och är jättenöjd 🙂

isglass mango

Ingredienser
Fryst mango
Passionsfrukt

Gör såhär
1. Mixa mangon länge så det blir som en krämig mangoglass
2. Häll mangoglassen i glassformar och varva med passionsfrukt (jag tinade fryst passionsfrukt).
3. Ställ glassformarna i frysen tills glassen har stelnat
4. NJUT!

/Jenny

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar