Annons
Annons

7 tips till första advent


Hejsan alla fina!
Första december idag, tjohoo vi överlevde november även iår! Nu närmar sig första advent med stormsteg och  jag tänkte samla ihop några av mina och Linneas bästa julrecept. Gör er beredda på att det kommer fyllas med smarriga julnyheter och uppdateringar under hela deceber.

Annons

Jag och Linnea bakade lussebullar redan i oktober så vi är mer än taggade. Jag började även ta fram lite julpynt förrförra söndagen och Micke tittade på telefon och såg datumet, 19:e november…. hehe ja, jag har mycket mer julkänsla nu när jag har flyttat till hus 😀 Här nedan kommer nu 7 julrecept som passar perfekt tills på söndag, låt dig inspireras:

glutenfri saffranspannkaka med chiasylt
Nu får vi börja använda saffran i allt som vi vill piffa upp och njuta lite extra utav. Vem vill ha pannkakor som smakar lussebulle till första adventfrukost på söndag? JAG! Här kommer du till receptet: Glutenfria saffranspannkakor med raw chiasylt

God julglogg med lingonsmak
Magisk lingonglögg med massor med julsmaker, lika vacker som den är god!


Rawfood cheesecake! Den sega pepparkaksbotten tillsammans med den mjuka choklad- och apelsinfyllningen tackar ingen nej till runt jul!
Recept: 
RAW FOOD Cheescake på pepparkaksbotten med choklad- och apelinfyllning


Choklad- och lakritskola utan raffinerat socker, försvinnande god!


Förra årets veggosuccé på julbordet, Griljerad kålrot.

Sötpotatisplättar med lingon och kanel
Kommer kompisen över på kvällfika? Det HÄR ska du bjuda på!! Recept: Sötpotatisplättar med kanel och lingon, MUMS!


Dessa fyller fyra år, älskar fortfarande kombinationen mellan choklad och saffran 😀 Recept: Saffransbitar med choklad och kokos. Spana in flera godsaker utan raffinerat socker: 7 smarriga julrecept utan gluten och raffinerat socker


Imorgon åker jag till Linnea och stannar där till måndag, jippi! Vi kommer börja med att kicka igång helgen tillsammans med våra gamla klasskompisar Elin och Matilda, vi ska på julmarknad på skansen, så häng med oss på instastory om ni vi ha lite julfeeling från oss. Ha en fin helg och njut av denna mysmånad!

/Kram Jenny

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar