Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Lördag i Falun – träning, spakväll och pizza


Alltså vi har världens mysigaste helg! Igår kväll var vi och käkade middag på Smak, drack lite bubbel här hemma i garderoben och hade en asmysig kväll 😀 Imorse åt vi en gofrulle med yoghurt, massa topping, ägg och kesobröd. Efter frukosten gjorde vi oss iordning och åkte och tränade i Glimma House. Lunchen åt vi på Gott och Reko, ett ganska nyöppnat hälsocafé här i Falun där allt är fritt från raffineratsocker och gluten, perfekt! Jag (Jenny) åt en Buddah bowl med räkor och citronmajo, Linnea tog veganbiffar med fräsch sallad, riktigt gott! Apropå vegan och bowl, spana in dom här: Veganbowl med tahinidressing och svartkål och Raw vegan taco bowl

frukost med supermat yoghurtbowl och chlorellashots

Efter lunch längtade vi verkligen efter att få komma hem till huset igen, vi var frusna och hade bestämt att vi skulle ha en supermysig spakväll, göra ansiktsmask, fika, mysa i soffan och lite sådär mysigt ägna oss åt att reagera helgens material. Men det blev inte så mysigt som vi hade föreställt oss, hahahah. Linnea ska börja kleta in ansiktmask i mitt ansikte, den är suuuperkall då vi (konstigt nog) hade ställt den i kylskåpet och kletar sedan ut den med en kall sked..  Mitt i allt går brand alarmet igång.. haha, ingen lugn och ro här inte.

När vi väl fått ansiktsmask båda två flyttar vi oss till soffan och tänker, GUUD VAD MYSIGT. Det dröjer två minuter sen måste jag springa och hämta papper då det klias så mycket av masken för att vi typ petat in den i näsan, haha ja ni hör ju vilken fantastisk spa-känsla!? Vi försöker redigera en tio minuters film från igår som tar en evighet, det börjar krypa i kroppen och Linnea tycker att det är alldeles för varmt och får panik i sin morgonrock, haha, hon vill gå och handla istället. Nu är masken iaf av och vi håller på att skriva handlingslista till middagen ikväll och filmningen imorgon, ni hänger väl med oss i helgen på vår instastory?

Masken vi hade i ansiktet gjorde vi genom att blanda havremjöl, kokande vatten, chlorella och turkisk yoghurt, nu är vi supermjuka i ansiktet och på bra humör igen. Receptet på masken lånade vi från mysiga Evelina Göransson -> Hemmagjord ansiktsmask.

Ikväll till middag tänkte vi äta blomkålspizza med coleslaw! Mums 🙂

Coleslaw

Hoppas ni har en fin kväll!
Kram från oss

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar