Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Det är vi som är hälsopedagogerna Jenny och Linnea. Vi älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Vi mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept vi publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med SUPERMAT. Hoppas du kan hitta inspiration här hos oss! Stor Kram! För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Moringajuice med gurka och kiwi

  19 april 2017

  Mums! Moringa och gurka är verkligen en fantastisk kombo, såå gott! Jag har även lagt till kiwi i detta recept för att få in lite söt-syrlig fruktsmak. Tänk att man kan göra så något så gott på endast tre ingredienser 🙂 Läs mer om moringa i vårt supermatslexikon! 

  Juice Med moringa Och gurka
  Moringa och gurka juice

  1 kanna

  Annons

  Ingredienser
  2 gurkor
  3 kiwis
  4 tsk moringa pulver

  Gör såhär
  1. Kör gurkorna och kiwis i en juicemaskin. Vissa maskiner krävs att man skalar frukten medans andra klarar av att separera bort skalet.
  2. Vispa sedan i moringapulvret ordentligt.
  3. Klar att servera! Om du vill ha en helt slät juice så kan du sila bort en del av moringapulvret. För fler spännande drycker kika in vår kategori Smoothie och drycker.

  /Linnea 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar