ANNONSAMMARBETE MED NATURAL CYCLES

Natural Cycles- en månads användning


Nu har vi använt NC i ca 1 mån och vi tycker …
naturalcycles jenny och linnea Jenny och linnea naturalcycles

Linnea

Min nya morgonrutin med att mäta temperaturen varje dag innan jag kliver upp har faktiskt fungerat mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Det är endast en gång jag glömt att mäta och det var på helgen då jag hade sovit lite längre än vanligt och då ska man ändå skippa att mäta – ju fler dagar man mäter desto bättre, men 5 dagar per vecka räcker för att appen ska lära känna en.

Jag kan inte säga att jag ännu märkt någon skillnad på mitt humör då jag tror det har gått lite för kort tid för att göra en bedömning. Jag skulle behöva ha mens en gång för att kunna svara på det haha men däremot så känns det väldigt bra psykiskt att veta att jag inte har något i kroppen. Appen är väldigt enkel att använda och förstå så det är inga problem där. Jag kommer fortsätta använda NC med spänning och ser framemot lite fler gröna dagar!

Jenny

Min kropp har varit lite svajig efter jag slutade med p-pillrena, i 2-3 veckor efter jag hade slutat med pillerna hade jag superömma bröstvårtor och det blossade även upp massa tonårsfinnar, jag som aldrig tidigare har haft några större bekymmer med huden. Det börjar som tur var lägga sig nu så jag tror att min kropp håller på att stabiliserar sig sakta men säkert.

Eftersom det inte har gått allt för lång tid ännu så har jag inte heller märkt någon skillnad i mitt humör eller mående. Trots det är jag fortfarande såå nyfiken och kommer gladeligen fortsätta med Natural Cycles. Mina morgonrutinener funkar superbra, får peppande påminnelser i appen och på mailen som motiverar mig till att fortsätta fast jag bara har haft ”röda dagar”. Senast igår kom ett gulligt meddelande ”Dina fösta temperaturer ser jättefina ut, så fortsätt bara mäta precis som du gör så kommer vi hitta din ägglossning när den dyker upp”.  Yes, snart kan jag börja lära känna min kropp på riktigt!


Man måste vara 18 år för att använda Natural Cycles, och kom ihåg att det inte skyddar mot könssjukdomar! Läs mer på Natural cycles

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar