Annons
Annons

Street food – Grosseto


Igår lämnade ju vi vårt fina hus och checkade in på en gård precis utanför Grosseto. Här ska vi stanna två nätter, påvägen hit tog vi ett stopp på Terme di petriolo som är en varm källa, det var dock vår varmaste dag hittills så vi orkade inte ligga och plaska särskilt länge, hängde som sälar i leran bredvid istället, hehe, men helt klart kul att se. Idag ska vi besöka en annan varm källa som heter Saturnia, ska bli spännande. Uppdatering om källorna kommer imorgon.

Annons

jenny linnea superfoodsweden

Igår kväll klädde vi upp som twins här på en matmarknad här i Grosetto. Vi hade inga förväntningar alls på den lilla staden men efter att ha bott själva på en gård i fem nätter så var det fantastiskt att vara runt människor igen. Vi tycker Grosseto var en charmig liten stad, trevligt folk och inte så många turister. Vi strosade runt hela kvällen och middagen bestod av potatis på pinne, kronärtskocka och kycklingspett från de olika foodtrucksen som stod överallt.

streetfood grosseto
jenny och linnea potatis Potatis grosseto
Mm, den här potatispinnen var verkligen så god! Det ska vi testa göra hemma på något sätt nån gång men undertiden så kan ni alltid kika in våra hasselbackspotatisar med nötkross och smält smör eller potatissallad med yoghurt och färska örter, mums!

hampafrön supermat

Vi hitta massa kryddor, teer, frön och nötter också! Det luktade så gott vid den vagnen 🙂

frön nötter kryddor grosseto

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar