Annons
Annons

Swedish Health Awards 2017 – Årets Hälsobloggare


Igår var dagen då vi tog hem titeln som Årets Hälsoblogg i Swedish Health Awards 2017.  Hiihih, SÅÅÅ ROLIGT!! Gårdagen var bara såå mysig och superkul, vi träffade massa härliga människor som på något sätt brinner för hälsa! Förutom mingel, underhållning och prisutdelning hann vi med att äta mat också, kvällens meny betod av: Ceviche, laxsashimi med regnbågsrom i wasabi- och sojavinägrett, sjögrässallad med marinerade musslor till förrätt. Till varmrätt åt vi renrimmad toskrygg med rökt sidfläsk, dill och räkor serveras med potatis- palternackaspuré. Desserten såg vi inte röken av då vi var helt uppe i eufori efter att tagit emot vårt fina pris, vi skuttade runt som galningar, blev grattade, fotograferade och dansade såklart massa segerdans, tjoho! Här kommer fler bilder från kvällens fotograf Katarina Ljungdahl, ENYOY!


Annons

Här är vi i lyckorus, precis varit upp på scen och tagit emot vårt fina pris 😀


Agneta skötte sig exemplariskt, som vanligt! En riktigt mysig prick 😀

 

Galamiddag i münchenbryggeriet, stämning!


En del av härliga Great Earth-familjen som tog hem pris för årets ledprodukt. Jihoo, Stort grattis!


Och här är strålar våra fantastiska bordsgrannar, Sabina Dufberg och hennes man Anders. Riktigt härliga människor som gav massa inspiration! TACK <3

Och avslutningsvis en bild på oss, vi är som sagt huur glada som helst och ännu en gång vill vi tacka er alla gulliga människor som har lagt en röst på oss!

MASSA KRAMAR FRÅN OSS, ÅRETS HÄLSOBLOGGARE 😀 hihi!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar