INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR BODYSTORE

Till deltagarna på Fitness and Fun Week Mars 2018 – Playitas


Heej! Detta inlägg tillägnar vi alla som deltagit på Aerobic weekends Fitness and Fun Week på Playitas med oss <3. På våra föreläsningar, workshops och mingel pratade vi en hel del om superfoods och hälsosam mat. Vi lovade och länka till alla recept på det som vi lagade under vår workshop och vi har även försökt samlat ihop alla (tror alla) tips som vi har pratat och nämnt under veckan.

1. I vårt supermatslexikon – Kan ni läsa om olika superfoods, vad det är för något, vad de innehåller samt vad ni kan använda respektive superfood till!

raw kakao

2. Blötläggning – Vi pratade om blötläggning av frön och nötter för att göra näringen i dem mer tillgänglig. In och uppdatera dig om varför samt hur du går till väga!

Nötter Och frön blötläggning

3. Mangoglass och hallonglass – Är något som ofta nämns lite här och där, vi tycker det är ett grymt substitut till vanlig glass.

Mangoglass
hallonglass på två ingredienser

4. Vegetarisk lunch- Under vår workshop bjöd vi på en färgsprakande hälsolunch och det var vår Vegetariska superbowl med topping som fick ta plats:

vegetarisk superbowl med gojibär

5. Superfoodmingel- Under superfood-minglet bjöd vi på Ananas- och baobabsmoothies och spirulinadrinkar!
Ananas och banansmoothiesupermats drink med sprutlina

6. Gurkmeja – En av våra favoriter med gurkmeja är golden milk! Man njuter verkligen till tusen då den dricks

Goldenmilk med gurkmeja och saffran

7. Vi nämnde att när vi bakar så bakar vi på dadlar, chokladbollar med kaffe och kladdkaka med chokladmousse och hallon är två av våra favoriter!8. De superfoods samt lite andra grejer vi använder i köket köper vi hos Bodystore, kika in den här listan för att se hur en vanlig beställning kan se ut!

Supermatsbladning gojibar kakaonibs hampafron

Hoppas ni gillade vår samling och får lite läsnyttigt, kom ihåg att börja på en nivå som passar just dig. Något är alltid bättre än inget! Vi syns förhoppningsvis på fler träningsresor på Playitas och om inte annat så syns vi på sociala medier <3 För er som inte fick med er vårt visitkort så hittar ni även oss på Instagram och Facebook.

Massa kramar från oss!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar