Inlägget innehåller reklamlänkar från lagerhouse, jordklok samt bagaren och kocken

Tips på glassformar


Sommar + Glass = Sant! Veckans fråga handlar alltså denna gång om glass i stora lass 😀 Vi vill dela med oss av våra bästa glassformar och recept på våra godaste hemgjorda glassar.

Förra veckan tipsade vi om de här fantastiska glassformarna från Lagerhouse. Jag tycker det blir väldigt fina glassar av den och ett stort plus att man kan göra 8 glassar samtidigt.


 

Men är väldigt sugen på att klicka hem några nya glassformar från bagaren och kocken, de ha sjukt roligt utbud med massa olika sorter. Blir sugen på att klicka hem allihopa, twisterformarna och chokladruteformarna ligger i varukorgen nu ialf, hehe 😀


Minns ni förresten vårt inlägg om att plastbanta i köket? Där skrev vi att vi hela tiden försöker rensa ut onödig plast från köket. Alla dessa former ovan är gjorda av plast/silikon, dock tycker jag inte att det gör lika mycket då inte glassformarna ska komma i kontakt med värme. Vill du däremot ha chokladöverdrag på din glassar där du har smält choklad så kan det vara bra att tänka till en extra gång. Satsa isåfall på snygga glassformar i rostfritt stål, det är snäppet dyrare men det är också närmare ett kök utan plats!


Det bästa med dessa glassformar är att du kan ta vilken smoothie eller chiapudding som helst och bara hälla ner så har du godaste och nyttigaste mellanmålet! Spana in våra goda, enkla och nyttiga recept på isglass här nedan
Asai och kakaoglass
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar