Annons
Annons

Ugnsbakad banan med saffran och kokos


Jag går lös på saffran i år igen, men det är ju såååå gott så kan inte hjälpa det! Ugnsbakad banan med kanel är ju något som bara är för gott och så enkelt och såklart var jag tvungen att testa med saffran, jag måste ärlig säga att kanel och banan är godare men detta var också super gott 😀 Jag toppade mina bananer med lite lättvispad kokosmjölk, pinjenötter och granatäpple! Mums!

Annons

Ugnsbakad banan med saffran

Ingredienser 
3 bananer
1 äggula
1 pkt saffran

Till servering
kokosmjölk
pinjenötter
granatäpple

Gör såhär
1. Skär bananerna på mitten på längden.
2. Blanda saffran med äggula och fördela på bananerna med hjälp av en sked.
3. Grädda på 200 grader i ca 10-15 min. Sätt gärna på grilleffekt (det glömde jag) så får du riktigt fin yta!
4. Vispa kokosmjölk så den känns lite skummig, ringla över banerna och toppa med granatäpple och pinjenötter.

Tips!
Toppa gärna med smält mörk choklad eller rawkakao!

/Linnea

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar