Annons
Annons

Vegetariskt från måndag till torsdag


Denna vecka har jag och sambon bestämt att det blir vegetarisk hela veckan, eller nu överdrev jag, från måndag till torsdag! Här kommer menyn, och hurrnii, kom ihåg att göra mat i stora lass så det blir matlåda till dagen efter! Kom också ihåg att kika in våra sallader och röror om du vill ha några goda tillbehör.

MåndagHelstekt blomkål med saffran och pistage. Kommer ni ihåg denna goding från i julas? Jag tänkte nu göra den igen men byta ut saffran mot gurkmeja för en lite mer sommarfräsch touch! 🙂
Helstekt blomkål med saffran och pistage

Annons

Tisdag- Shiratakinudlar med grönsaker och valnötter. Åhhh, den här är såå god och så bra också för att det funkar att bara äta den som den är, utan tillbehör. Vilket gör den väldigt smidigt att laga, det ända som tar lite tid dock är att strimla grönsakerna men där kan man ”fuska” och ta fram matberedaren och riva allt om man har lite tidsbrist.
Shiratakinudlar med grönsaker och valnötter

Onsdag- Svampfylld aubergine. Jag har kylen fylld av aubergine som jag ännu i gjort något med och vad blir inte bättre än att fylla dem med massa svamp, lök och spenat. Ojojoj, sååå gott, längtar redan till onsdag!
Svampfylld aubergine

Torsdag- Vegetariska morots- och kikärtsbiffar. Jag kan ju inte ha en veggovecka utan en av mina favorit grejer man kan äta, vilket är biffar!! Bästa bästa biffar 😀 och dessa är ju magiskt goda med morötter, kikärtor, persilja och cashew. Så dessa får bli en fin avslutning på veckan. Mums! Morots- och kikärtsbiffar

/Linnea

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar