Inlägget innehåller reklamlänkar från mat.se och bodystore

Vilken bönpasta köper ni?


Pasta, pasta, pasta! Nu är vi i kärlekens land av pasta, Italiano! Undra vad en tvättäkta Italienare skulle säga om vi frågar om glutenfri bönpasta finns på menyn, haha, han skulle bli less säkert. Men vi älskar ju bönpasta, smaken och konsistensen är ju underbar. Nu finns det ju många olika märken på marknaden samt olika former och bönpasta gjord på olika bönor som vita bönor, svarta och gröna. Ojoj, en hel pastadjungel! Lyxproblem egentligen men det kan vara svårt att välja ibland så därför vill vi dela med oss av vilken bönpasta som vi köper.

Vi har provat massa olika bönpastor och den som vi oftast köper är den här ekologiska bönpastan från garant, den är såååå god och gjord på endast ekologiska gula sojabönor och är därför glutenfri och rik på både protein och fibrer. Det är även ett väldigt bra pris på den här pastan, precis som det alltid är med garant 😀 Men det allra bästa är att den är så smal och tar endast 2 minuter att koka, perfekt snabbmat!

Om du är nykund och handlar hos Mat.se får du 175kr i rabatt, det ända du behöver göra är att ange koden MAT2018

 

Om man däremot inte vill äta soja-produkter som vi vet att många undviker, så finns ju också bönpasta gjord på svarta bönor, den är också jättegod men vi tycker att den gula här ovan är snäppet godare samt att den blir lite finare på tallriken, hehe. Vi har inte hittat bönpasta på svarta bönor i spagettiform hos Garant men det finns den här som vi brukar varva med: Svart bönpasta 🙂

 

/Jenny och Linnea

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar